Bruddskifer.no er under avvikling!

Vi har flyttet alt vårt innhold til å kun være tilgjengelig på https://stoneart.no/

Trykk på knappen under for å gå til vår nye side med oppdatert informasjon og priser:

Ferdig tilpasset bruddskifer
Skiferheller fra Dovreskifer AS
Ferdig tilpasset bruddskifer
Mellomstor bruddskifer fra Minera Skifer AS - lOppdal
Ferdig tilpasset bruddskifer
Skiferheller fra Minera Skifer AS - Otta
Ferdig tilpasset bruddskifer
Store bruddheller fra Dovreskifer AS
Ferdig tilpasset bruddskifer
Store bruddheller fra Minera Skifer AS - Oppdal
Previous slide
Next slide

Ferdig tilpasset bruddskifer - klar til montering!

Stoneart tilpasser bruddskifer til ditt gulv, terrasse eller uteområdet ved hjelp av erfarne skiferleggere. Dette gjøres i nærheten av skiferbruddene, der har vi tilgang til de beste råvarene og håndverkere. Produksjonen skjer i oppvarmet hall og med spesialutviklet produksjonsvertøy for klipping av skiferen.

Vi leverer deg ferdig tykkelsesjustert skifer. Det gjør leggejobben raskere, reduserer limforbruket på støpte flater og sikrer et godt resultat. Med ferdig tilpasset bruddheller kan du raskt og rimelig sette ditt preg på hagen og uteplassen. Skifer er et sterkt materiale. Et godt underlag av fin grus og sand er nok. Store skiferheller i tykkelse over 2 cm vil være vakkert og tilnærmet vedlikeholdsfritt i generasjoner.

Enkelt, raskt, tidløst og vakkert

Å legge bruddskifer inne, på terrassen eller i hagen, behøver ikke være et omfattende prosjekt. Stoneart leverer hellene ferdig tilpasset ditt prosjekt.

På støpte flater monteres bruddskiferen med flislim og du bruker gjerne en litt grov fugemasse som passer til skiferen. Skal du legge skifer i hagen på et gruslag, kan du fuge med vanlig sand. Du kan også bruke en veksthemmende fugesand som hindrer at det gror i fugene.

Det er lite vedlikehold på et skifergulv. Inne kan du bruke impregnering som gjør renholdet enkelt og beskytter mot flekker fra olje, matrester og drikke. Ute holder det som regel å spyle med vannslangen.

Bruddskifer er et miljøvennlig naturprodukt. Utvunnet av berget med enkle midler, foredlet og tilpasset uten bruk av kjemikalier. Med ferdig tilpasset bruddskifer hele skiferhelle brukt og det blir ingen unødvendig transport.

Skifer du legger utendørs i grus, gjør et skånsomt inngrep i naturen og er neppe søknadspliktig. Et 100% naturprodukt. Fint for hagemøblene samarbeider godt med robotklippern.

 

På forespørsel kan vi levere ferdig til passet bruddskifer av

Altaskifer
Liskifer
Offerdal skifer

Stoneart lagerfører skifer fra Oppdal, Dovre, Lierne og Otta i vårt produksjonsanlegg på Otta. Vi kan også levere ferdig tilpasset bruddskifer med Alta og Offerdal skifer på bestilling. Disse skifertypene gir mer svinn, og vil ha en høyere kvadratmeterpris enn de lagerførende skifertypene. 

Vi bruker tykkelsesjustert skifer på 15, 20 eller 25 mm for gulv inne eller ute på terrasse og i hage. Kjøresterk skifer leveres i 40-60 mm eller justert 50 mm. Det er store besparelser ved leggingen å bruke tykkelsesjustert skifer og det vil være enklere å få et godt resultat. Under ser du de aktuelle skifertypene.

Hvordan fungerer det?

1. Send oss tegning med mål av gulvet.
2. Bruddskiferen klippes og tilpasses av erfarne skiferarbeidere.
3. Den ferdig tilpassede skiferen nummereres, fotograferes og pakkes.
4. Kort tid etterpå blir den levert hjem til deg.
5. Du monterer kjapt og enkelt gulvet eller uteplassen på en dag.

Bruddskifer kan du ha ute og inne, på bakken i grus og på støpte flater. Norske råvarer tilpasset i tråd med vår håndverkstradisjon.

Bruddskifer inne

Bruddskifer kan brukes i alle rom inne. Perfekt i inngangsparti. Uslitelig og blir ikke glatt. Leveres normalt i 15 eller 20 mm tykkelse. Impregnering gjør renholdet enkelt og at det holdes fritt for skjemmende flekker. 

Bruddskifer ute

Kan legges på fast dekke (støp) eller løsmasser (grus). På løsmasser brukes store heller i 25 mm tykkelse. Kan fuges med sand eller veksthemmende fugesand. Blir raskt tørt etter nedbør da skifer trekker minimalt med fuktighet.

Kjøresterk skifer ute

Skifer i tykkelse 4 cm med et godt underlag, kan du kjøre på. Leveres i 4-6 cm tykkelse eller justert 5 cm. Skiferen sages for å gi sterke kanter. Gir rettere linjer enn klipt skifer.

Prosjekter med bruddskifer

SKIFER I HAGEN - 40 sider INSPIRASJON

SKIFER-I-HAGEN-600.jpg

Stoneart har egen instagram konto for bruddskifer og skifer til uteområdet.  Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.