Denne siden er oppdatert på Stoneart.no!

Vi har fått større plass og og flytter innholdet til vår nye hjemmeside.
Trykk på knappen under for å gå til en oppdatert versjon av Uteplass på en dag.

UTEPLASS PÅ EN DAG!

Ja, det er faktisk mulig. Sånn gjør du det:

Du merker opp uteplassen og graver opp og fjerner torva.
Legg på et gruslag - størrelse 2/5 eller lignende.
Rett av grusen med rettholt og legg ut skiferen.
Ha i fugesand og sett ut hagemøblene. GOD SOMMER!

Du må gjøre et valg!

Bruddskifer

Bruddheller gir deg en unik uteplass. Hellene er tilpasset hverandre av erfarne skiferarbeidere i en vakker komposisjon i tråd med godt norsk håndverk. Hellene kommer tilpasset og nummerert og passer til din uteplass. Jobben er å få dem opp av kassa de kommer i og lagt dem på gruslaget.

Pris fra kr 1.875,- pluss frakt og emballasje

Skiferheller

Skiferhellene kommer i faste bredder i ulike lengder. Legges «forbant» så skjøtene ikke blir gjennomgående. Du må tilpassse på enden (kappe skiferen) ved å knekke skiferen (Oppdal skifer) eller kappe med diamantskive og vinkelkutter (Glacier og Altaskifer). Det er vanligvis bare nødvendig å kappe den siste hella på raden. 

Pris fra kr 799,- pluss frakt

Søknadspliktig? Neppe!

Hva vi kan gjøre på egen eiendom er i dag sterkt regulert. Om det er i strandsonen, i byggefeltet eller hytta på fjellet. Det er mange regler som sette begrensninger på hva en kan gjøre.

Å legge skifer på uteområdet er et skånsomt inngrep. Skifer på grus er et naturprodukt som legges på et naturprodukt. Ingen tilsetninger – ikke noe varig inngrep. Kan endres, utvides eller gjenbrukes på et annet sted. Kan fuges med vanlig eller veksthemmende sand – eller du kan la gresset gro i fugene.

Du får en uteplass som krever minimalt vedlikehold. Et vakkert naturprodukt formet av erfarne skiferleggere etter dine mål. Som dekker dine behov og ønsker.

Skal du endre terrenget og støpe en plate, kan det være regler å forholde seg til. Direktoratet for byggkvalitet har en veiviser som hjelper deg med en vurdering av ditt prosjekt.

Søkeveiviseren finner du her >>>

Bruddskifer og skiferheller på løsmasser (grus)

SKIFER I HAGEN - 40 sider INSPIRASJON

SKIFER-I-HAGEN-600.jpg